• خانه
  • 10 روش برای یادگیری بهتر درس

10 روش برای یادگیری بهتر درس

10 روش برای یادگیری بهتر درس

10 روش برای یادگیری بهتر درس

 

💠1.براي مطالعه به خودت پاداش بده!

تو هم مي‌تواني از اين روش استفاده کني و به خودت پاداش بدهي. اين جايزه مي‌تواند يک خوراکي يا تماس با يک دوست صميمي يا ديدن قسمتي از فيلم و کارتون مورد علاقه‌ات باشد.
اگر مطالعه با علاقه صورت بگيرد، بسيار سازنده و اثرگذار خواهد بود. مي‌تواني امتحان کني!

💠2. براي کارهايت برنامه‌ي مشخص داشته باش

در صورتي که براي هر يک از کارهايت وقت مشخصي درنظر بگيري، موفق‌تر خواهي بود؛ زيرا بدن انسان به اين برنامه‌ها عادت مي‌کند.

💠3. ساکت! دارم تمرکز مي‌کنم

با صداي بلند مطالعه کن تا بتواني مطالعه کردن خودت را ببيني! از گوش دادن به موسيقي هنگام مطالعه پرهيز کن تا تمرکزت از بين نرود و مجبور نشوي جمله‌اي را که با يک بار خواندن برايت قابل فهم است، دوباره و چندباره بخواني.

💠4. انگيزه داشته باش

به اين فکر کن که براي چه مطالعه مي‌کني؛ براي آن که در آينده در شغل مورد علاقه‌ات موفق باشي، نه به اين خاطر که خانواده يا معلم، تو را مجبور به درس خواندن مي‌کنند.

💠5. از فرصت‌هايت به خوبي استفاده کن

اجازه نده که زمان از دست برود. طوري برنامه‌ريزي کن که به کارهاي ديگر هم برسي.

💠6. اگر نمي‌داني، بپرس

اگر درباره‌ي چيزي شک داري، بي‌معطلي آن را بپرس؛ چون يک سؤال بي‌جواب ذهن تو را مشغول مي‌کند و نمي‌تواني با تمرکز به درس خواندن ادامه دهي.

💠7. ساعت مناسبي از روز را به درس خواندن اختصاص بده

آخرين ساعات شب فرصت مناسبي براي درس خواندن نيست؛ زيرا بسيار خسته‌اي. اين هم خوب نيست که درست بعد از بيدار شدن به سر ميز مطالعه بروي. هم چنين هرگز بعد از غذا خوردن شروع به درس خواندن نکن، چون تمام خون بدنت براي گوارش غذا در شکم جمع شده است و خوابت مي‌گيريد.

پس چه موقع براي مطالعه مناسب است؟

 

اگر صبح زود از خواب بيدار شده‌اي و کمي ورزش کرده‌اي، مي‌تواني صبح‌ها درس بخواني. اصلاً خوب نيست که از روي تختخوابت؛ پشت ميز مطالعه بپري. هم چنين اگر بعد از غذا خوردن خوابت مي‌گيرد، يک خواب بيست تا سي دقيقه‌اي مي‌تواند تو را سرحال بياورد.

💠8. به اندازه‌ي کافي بخواب

بر اساس آن چه که در نکته‌ي 2 و 7 گفتيم، همان ‌طور که کارهايت را با برنامه‌ ي مشخصي پيش مي‌بري، بايد بهترين زمان را براي خوابيدن در نظر بگيري تا ذهنت فعال و سالم باشد. 8 ساعت خواب برايت کافي است.

💠9. ميزان مطالعه‌ات را بالا ببر

اين که مطالعه، دانايي را افزايش مي‌دهد حرف جديدي نيست؛ اما عادت به مطالعه توانايي درک مسائل و تحليل آن‌ها را بالا مي‌برد. هرچند مجبور نيستي کتاب‌هاي خيلي سخت بخواني.

💠10. پس از مدتي درس خواندن، به کارهاي موردعلاقه‌ات بپرداز.

سخت است که بخواهي مانند يک ماشين بدون وقفه درس بخواني. بهتر است هر 45 -50 دقيقه يک‌بار به خود استراحت بدهي و به کاري که دوست داري بپردازي. نقاشي بکشي، به يک موسيقي گوش بدهي يا با خميربازي، چيزي درست کني تا ذهنت آزاد شود.

همه‌ي ما براي درس خواندن به انگيزه نياز داريم. مربيان و معلمان ما مي‌توانند در جهت‌گيري به سمت اهداف به ما کنند؛ اما هيچ انگيزه‌اي بالاتر از کسب نتايج خوب نيست. اگر هم تا کنون نتايج خوبي از درس خواندن نگرفته‌اي، اين نکات را براي دستيابي به آن‌ها به کار بگير.

 

🔗ترک‌ اعتیاد به گوشی موقع درس خوندن🔗

 

1⃣:اگه در زمینه چت و‌فضای مجازی معتاد هستید😉تصمیم بگیرید‌ که در تایم های از قبل مشخص شده،مثلا روزی ۲۰دقیقه و اونم موقعی که وقتتون ازاد هست،گوشی خودتونو چک کنید….
2⃣:اگر کانال یا گفتگویی هس که واقعا براتون ضرورت نداره اونو در حالت خاموش قرار بدین…
3⃣:اگر اپلیکشن های توو گوشیتون دارید که غیر ضروریست و ‌وقتتونو زیاد میگیره، کلش رو‌ داخل یه پوشه بذارید و اون یه جای دور و‌ پرت از گوشیتون قرار بدین و مثلا اسم پوشه بذارید شیطان رجیم تا دیگه دورش هم نرید…😉😂
4⃣خیلی از دوستان عادت دارن صبح موقع بیدار شدن یا شب موقع خواب گوشی برمیدارن و وقتی متوجه میشن میبینن یک ساعته همیجور سرگرم هستن و دارن وقت تلف میکنن،پینهاد میکنیم توو این دو تایم گوشی رو خیلی دور از خود قرار بدین تا وسوسه استفاده از اون از سرتون بپره و موقع بلند شدن به کاری دیگه بپردازین و موقع خواب هم بگیرید بخوابید…😒😂😂

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *