🔑 اولین نکته ای که در خصوص مدیریت زمان در جلسه کنکور باید بدان اشاره کنم این است که از قبل کاملا برای آن برنامه ریزی کرده بودم و آمادگی هرگونه اتفاقی را که باعث برهم خوردن نظم زمانم شود، داشتم؛ چراکه در آزمونها اولا از تکنیک ضربدر منها استفاده میکردم و زمان های نقصانی را برای خودم شخصی سازی کرده بودم.از سوی دیگر میدانستم که زمانی که ذخیره میکنم را در چه دروس و چه تیپ سوالاتی خرج خواهم کرد.
🎯 ثانیا از آنجا که آزمون های سه روز یکبار را در شرایط متنوع کار کرده بودم، متوجه بودم که در هر حالتی چه اتفاقی ممکن است رخ بدهد و برای آن راه حل داشتم. از این رو قابل پیش بینی بود که در جلسه کنکور، زمان آنطور که من میخواهم پیش برود.
🗓 سرانجام روز کنکور فرا رسید!
ابتدای جلسه کمی استرس داشتم و آن هم ناشی از تلقین خودم بود که حس میکردم کنکور قرار است خیلی متفاوت و خاص باشد! درحالیکه واقعا اینگونه نبود.در سوالات عمومی در درس ادبیات فارسی کمی زمان را به دلیل همان استرس از دست دادم اما رفته رفته بر خودم تسلط پیدا کردم و بازهم بااین وجود توانستم ۵ دقیقه برای اجرای استراتژی بازگشت زمان ذخیره کنم و آن را در قسمت ریدینگ زبان انگلیسی هزینه کردم
⏱ در آخر نیز نزدیک به ۱۵ دقیقه زمان ذخیره داشتم که به[کتابهایی که بیشتزین × داشتند و مهم بودند برگشتم.
✅ لازمهی حتمی مدیریت زمان در جلسه کنکور، شهامت نه گفتن به سوالات شک دار و قدرت عبور از سوالات زمانبر بود که خوشبختانه تا حد زیادی توانستم بدین مهم دست پیدا کنم.
☀️راهکار هایی برای مدیریت زمان☀️
بر اساس این تکنیک کارها و وظایف شما نباید بیش از ۱۰ دقیقه وقت برای انجام شدن نیاز داشته باشند اگر این چنین نیست باید آنها را به بخشهای کوچکتر تقسیم کنید
❤️قانون ۸۰/۲۰❤️
بر اساس این قانون %۸۰% نتایج حاصل %۲۰ از کارهایی هستند که انجام میدهید برای همین روی آن %۲۰% از کارهایتان تمرکز کنید که بیشترین ارزش و اهمیت را دارند
❤️روش ای وی لی (Ivy Lee)❤️
این روش میگوید در آخر هر روز ۶ عدد از مهمترین کارهایی که روز بعد باید انجام دهید را بنویسید آنها را اولویت بندی کنید. روز بعد کارها را به ترتیب اولویتشان انجام دهید.
❤️زمانی که انرژیتان بیشینه است❤️
این روش میگوید شما باید روند بیولوژیکیتان را دنبال کنید تا بتوانید ساعت هایی که در آن بیشترین بهرهوری را دارید پیدا کنید. سپس زمان کاریتان را بر اساس این ساعتها تنظیم کنید.
چگونه مطالعه برای کنکور را شروع کنیم ؟📝😍
قبل از هر چیز برای مطالعه هدفگذاری کنید، برنامهریزی رمز موفقیت در کنکور است .
در سال آخر تحصیل در دوران مدرسه، باید دروسِ سه سال دوازدهم، یازدهم و دهم را با هم مطالعه کنید. حتما حجم بسیار منابع و دروس باعث نگرانیتان شده است. برنامهریزی دقیق و مدوّن اولین قدم برای شروع مطالعه برای آزمون کنکور است. یکی از بهترین روشها، شرکت در آزمونهای آزمایشی مختلف و جلو رفتن همگام با آنهاست. بررسی سؤالهای کنکور سالهای قبل هم، به درک بهتر نحوه طراحی سؤالها کمک میکند.
همین حالا یک قلم و کاغد بردارید و برنامه هفتگی دقیق خود را بهطور واقعبینانه روی آن بنویسید. بهعنوانمثال بنویسید در روز شنبه باید دروس عربی و ادبیات را در ساعاتی مشخص مطالعه کنم و تستهای آن را بزنم. یک برنامه دقیق و منسجم، شامل زمانبندی، تستزنی و تعداد دفعات مرور است. برنامههای بلند مدت کارایی چندانی ندارند؛ بنابراین سعی کنید برنامههای هفتگی منسجم تنظیم کنید.