• خانه
  • چرا باید آزمون آزمایشی شرکت کنیم؟

چرا باید آزمون آزمایشی شرکت کنیم؟

چرا باید آزمون آزمایشی شرکت کنیم؟

در ذیل به صورت موردی و خلاصه ، اهمیت و فواید شرکت در آزمون های آزمایشی را ذکر می کنیم :

اهمیت شرکت در آزمون های آزمایشی چیست؟

آزمون از ابزارهای یادگیری است. در جلسه آزمون محکوم هستیم به دنبال پاسخگویی و راه حل باشیم. آزمون نوع مطالعه ی ما را تغییر می دهد و باعث کیفیت بخشی می شود.
هنگام مطالعه برای شرکت در آزمون ،به طور خودکار تمرکز ذهن بیشتر می شود.
آزمون اجبار و مسئولیت ما را بیشتر می کند و از هدر رفتن وقت و انرژی جلوگیری می کند و ما را وادار به دنبال کردن روش ها و منابع موثرتری برای یادگیری می کند.باعث ایجاد خلاء در ذهن می شود،در نتیجه واداربه تعقیب راه حل هامی شویم.
آزمون ها حکم بازی تدارکاتی برای کسب نتیجه نهایی را دارد. در هر آزمون دانسته های ما دسته بندی می شود.چندتا سوال را بلدیم،کدوم ها را اصلاً بلد نیستیم،در کدام سوال ها اطلاعات ناقص داریم و در انتخاب گزینه ها شک می کنیم. محدوده ی هر آزمون یک منوی مطالعاتی از کتاب های درسی در یک بازه زمانی می باشد.
وسیله ای برای هدف گذاری می باشد،با شناخت از تک تک درسها و هدف گذاری و برنامه ریزی ، باعث ایجاد انگیزه شده ومسیر را بهتر ادامه می دهیم.
یک ارزیابی کارآمد و موثر از آزمون (دفترچه سوال و پاسخ تشریحی)،مُهری است که پس از یک بازه زمانی روی دفتر یادداشت خود ثبت می کنیم(بررسی و تحلیل آزمون).
کارنامه هر آزمون سندی است که امکان تصمیم گیریِ به موقع را بر اساس موقعیت واقعی مان به ما می دهد.
شرکت در آزمون بهانه ای برای گفتگوهای مشاوره ای خواهد شد.

ترتیب پاسخ دادن به دروس در آزمون های آزمایشی و کنکور چیست؟

اول از همه باید اینو بدونید که این درس ها به طور اتفاقی کنار همن چیده نشده بلکه به کمک علم روانشناسی این ترتیب به وجود اومده …

دو راه وجود داره، اینکه به ترتیب بزنی یا بر اساس نقاط قوتت ، یعنی اون درسایی که توش قویتری رو زودتر بزنی.
البته نکته خیلی مهم اینه که داوطلب رشته تجربی باید زیست رو حداکثر درس دوم بزنه حالا سوال پیش میاد که با کدوم روش جلو بریم ؟!

پیشنهاد اینه که چون از الان وقت زیاد داری و آزمونای مختلف و زیادی رو قراره شرکت کنی هر دو روش رو امتحان کنی و ببینی که کدومش نتیجه بهتری داره و راحت تری باهاش.

ولی توصیه مشاورین اینه که به ترتیب بزنید تا اگه یه موقعی تو درسی که قوی هستین نتونستین خوب تستاشو بزنید دچار افت اعتماد به نفس و عدم تمرکز نشید.
مثلا تو فیزیک قوی هستین و میاین اول فیزیک رو میزنید ولی از شانس شما اون سال سوالات فیزیک سخت طرح شدن، اون موقع تمرکزتون بهم میخوره و استرس میگیرین در حالی که این استرس کاذبه چون برای همه سخته فیزیک.

پنج راهکار برای محک زدن خودتون

گاهی اوقات برای اینکه بدونیم کجای کاریم و وضعیت درسیمون چطوری هست باید خودمونو محک بزنیم.الزاما نتایج این محک زدن گواه از عملکرد کلی ما نیست و بالا پایین داره و باید از این نتایج برای رفع نقطه ضعفامون استفاده کنیم و اعتماد به نفسمون رو از دست ندیم.

1- شرکت در آزمون های آزمایشی
خیلی از ماها از این روش استفاده می کنیم و جامع ترین و بهترین روش محک زدنمون هست.ترازی که آزمون میده و رقابت با خودمون می تونه کمک موثری به پیشرفتمون تو طول زمان بکنه.🚀

2- حل تستهای زمان دار
برای خودتون چند تست رو از یک یا چند مبحث انتخاب کنید و تو تایم مشخص بزنید و از خودتون درصد بگیرید. این کارو می تونید هر روز انجام بدین تا دقت و سرعت تست زنی تون هم بالا بره

3- نقد مشاور یا اطرافیان
از بقیه راجع به پیشرفت تحصیلیتون یا برنامه روزانتون یا شیوه های خوندنتون نظر بخواید . مطمئنا نکاتی رو بهتون گوشزد می کنن که می تونه تو تغییر عادت های نا صحیحتون موثر باشه

4- حل کنکورهای اخیر
کنکورها یا آزمون های سال های قبل رو تو تایم مشخص خوذشون بزنید و باا پاسخ نامه از خودتون درصد بگیرید . این شیوه بهترین روش برای دوران جمع بندی هست چون شمارو با سبک سوالات کنکور آشنا می کنه

5- بررسی کارنامه های کنکور سالهای قبل
بررسی کارنامه های کنکور سال قبل و مقایسه درصد های کسب شده توسط خودتون می تونه بهتون کمک کنه تا بدونین کجا قرار دارید و برای بهتر شدن باید رو چه مباحث و درسهایی سرمایه گذاری بکنید.

🔖آیا کار اصولی اینکه بیشتر بخونیم یا بیشتر تست بزنیم؟

☘️برای دروس محاسباتی، تمرین این دروس باید با تست زدن و سوال حل کردن انجام بشه و نه فقط مطالعه نکات . بلکه باید خیلی زیاد تست بزنید، تست هارو براساس نکاتشون تیپ بندی کنید و جاهایی که به مشکل خوردید به نکات و خلاصه هاتون مراجعه کنید.

☘️اما برای درسی مثل زیست اولویت صد در صد با مطالعه کتاب درسی هست.
به این صورت که پس از چند بار مطالعه باید تست خط به خط بزنید ، بعد از اون دوباره باید مطالعه کنید و بعد سراغ تست های مفهومی تر برید و این چرخه مطالعه مطالعه تست رو تکرار کنید.

☘️برای ادبیات و عربی بیشتر وقتتون رو روی تست های موضوعی بذارید ولی برای بخش لغات این دروس مطالعه
اولویت دارد.

☘️برای زبان تست زدن بسیار مفیدتر هست و برعکس اون برای دینی بیشتر مطالعه کنی

یادگیری با تست:

یکی از اشتباهات بزرگ بعضی از کنکوری ها این است که اول میخواهند یک کتاب را مطالعه کنند و بعد برن سراغ تست زنی.

درصورتی که باید همراه هر مبحث تست خوانی انجام دهند و در طول دوره مرورهای تخصصی ،تست زنی صورت گیرد.

حالا چطوری با تست مبحث را یاد بگیریم؟

یکی از بهترین راههای یادگیری پرسش و پاسخه
چون ذهن داوطلب درگیر شده و این درگیری ذهن باعث بالا رفتن یادگیری میشود.از آنجایی که در کنکور از شما تست سوال میشود پس شما هر چه تست بیشتری کار کرده باشید راحتر میتوانید به سوالات پاسخ دهید چون عمل پرسش و پاسخ خود را باتست انجام دادید.

یادگیری باتست دوحالت است:
1⃣ تست خوانی: یعنی همراه با درس تست خوانده شده پاسخ آن دیده شده و همچنین نکته آن یاداشت شود در اینصورت شما با طرز طرح تست های آن مبحث هم نیز آشنا میشوید.

2⃣ تست زنی:زمانی که شما درسی را مطالعه میکنید طبق مراحل مرور که قبلا توضیح داده شده برای آن مبحث تست زنی معیین میکنید که این کار باعث میشود تسلط یادگیری شما بالا رود
و همچنین از هر مبحث نکاتی که در آن ضعف دارید پیدا شده و برطرف شود.

⬅️ مهمترین اساس موفقیت در کنکور ، حل تست است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *