• خانه
  • معرفی‌رشته‌ اقتصاد

معرفی‌رشته‌ اقتصاد

⸦ #معرفی‌رشته‌هآ ⭕️⸧
#اقتصاد 💸💛
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
▪️رشته اقتصاد در واقع نوعی چارچوب و زمینه ای است برای گرفتن تصمیمات عقلانی برای یک فرد، خانواده، جامعه یا کشور، اقتصاد در واقع انگیزه های یک فرآیند را جهت کسب منافع اقتصادی تحلیل می نماید.
▪️قادر است هر پدیده ای را از جنبه عواقب اقتصادی تحلیل نماید.
▪️دانش آموختگان این رشته قادر هستند رفتارها را پیش بینی نمایند.
▪️آن ها در تصمیم گیری ها نظر کارشناسی خود را اعلام می نمایند تا از زیان های احتمالی تا حدود زیادی پیشگیری گردد.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _👩🏻‍💻🗂
⟨آینده شغلی رشته اقتصاد⟩
دانشجویانی که از مقطع کارشناسی رشته اقتصاد فارغ التحصیل می شوند اطلاعات اولیه و پایه را مطالعه می کنند که معمولا جهت اشتغال به صورت تخصصی کافی نیست. اما اگر افرادی را می بینید که با مدرک لیسانس این رشته از موقعیت شغلی خوبی برخوردارند ، آن ها موفقیت خود را مدیون تلاش و پشتکاری که به خرج داده اند می باشند. مسلما در هر رشته ای افرادی موفق ترند که به فعالیت بیشتری در راستای کسب مهارت های لازم می پردازند. در رشته اقتصاد هم ، افرادی که به نوشتن و تجزیه و تحلیل مدل های اقتصادی می پردازند ، جهت برطرف ساختن مشکلات اقتصادی راهکارهای کارآمد و تازه ای ارائه می دهند و … نسبت به سایر هم رشته های خود ، موفق تر خواهند بود.
سازمان هایی که یک اقتصاددان می تواند در آن ها مشغول به فعالیت شود عبارتند از :
🟠بخش های مختلف وزارت اقتصاد
🟠وزارت صنایع
🟠سازمان برنامه و بودجه
🟠بانک مرکزی
🟠مرکز آمار
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _🧑🏻‍💻💡
هم چنین برخی عنوان های شغلی که برای این افراد وجود دارند به صورت لیست زیر است :
🔴متصدی بانک
🔴کارشناسی گمرک
🔴مدیر مالی
🔴تحلیل گر مالی
🔴کارشناس امور مالیاتی
🔴استاد دانشگاه
🔴پژوهش گر
🔴مدیر فروش
🔴کارشناس / مدیر بازاریابی
🔴کارشناس بیمه
🔴کارشناس / مدیر خرید و تدارکات
🔴کارشناسان تحقیقات بازار
🔴مشاور کسب و کار
🔴روزنامه نگار و نویسنده
🔴خدمات آموزشی و پژوهشی
رشته اقتصاد موجب می شود دانش آموختگانش از ذهنی فعال و انتخاب گر ، برخوردار شوند که اگر در رشته خود مشغول به کار نشدند به واسطه ذهن تحلیل گرشان ، آشنایی صحیح با مسائل و مباحث اقتصادی و نگاه کارشناسانه ای که به جامعه و پیرامون آن دارند ، از آینده شغلی مناسبی برخوردار باشند. به عنوان مثال می توانند بنگاه های خدماتی و بازرگانی شخصی برای خود تدارک ببینند.
به طور کلی بازار کار رشته اقتصاد به نسبت بسیاری از رشته های گروه انسانی ، از رونق بیشتری برخوردار است. اما به این معنا نیست که هر فرد با در دست داشتن مدرک لیسانس اقتصاد بتواند به جایگاه خوبی برسد. بلکه آینده شغلی هر کس به تلاش و پشتکار او بستگی دارد. هر چه علم و مهارت بیشتری در اقتصاد داشته باشید از جایگاه شغلی بهتری بهره مند خواهید شد.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _🧑🏻‍💻🧾

فردی که به عنوان فارغ التحصیل رشته اقتصاد از دانشگاه خارج می شود می بایست توانایی تجزیه و تحلیل مسائل اقتصادی را داشته و رابطه خوبی با آن ها داشته باشند. توانایی باید به نحوی باشد که اگر مشکلی در این زمینه به وجود آمد ، فرد توانایی برطرف نمودن آن را به بهترین نحو داشته باشد.
یک اقتصاددان باید همواره اطلاعات و دانش اقتصادی خود را به روز نگه دارد چرا که مسائل اقتصادی تمام جوامع ، روز به روز در حال تغییر است. هم چنین صرفا داشتن اطلاعات کافی نیست ؛ توانایی استفاده از آن ها نیز حائز اهمیت است. این که فرد بداند در هر مسئله از چه راهکاری باید استفاده کند یا برای برطرف ساختن آن نیاز به یادگیری چه دانشی می باشد ، یکی دیگر از مواردی است که جهت اشتغال الزامی است.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _💳👩🏻‍💻
⟨درآمد و حقوق رشته علوم اقتصادی در ایران⟩
فارغ التحصیلان رشته اقتصاد و علوم اقتصادی دارای مدارک تحصیلی بالا، تجربه کاری خوب، نگاه کارشناسانه عالی می توانند در وزارت خانه های خوبی مشغول به کار شوند و به طور متوسط ماهانه 9 میلیون تومان حقوق دریافت کنند. افرادی که در خارج ازاین حوزه ولی به صورت کارمندی استخدام بخش های دولتی می شوند، با توجه به سمت کاری، حقوق مطابق قانون مدیریت کشور دریافت می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *